Изкупуване на автомобили за части

Форма за изкупуване на автомобили за части

Попълнете формата, за да ви изпратим оферта за изкупуване
Напишете повече за автомолиба
Click or drag files to this area to upload.You can upload up to 7 files.
Можете да добавите до 7 снимки.

Всичко което е необходимо, за да изкупим ваш автомобил е да попълните формата за изкупуване или да ни се обадите на телефонът в страницата ни за контакти, като ни предоставите необходимите детайли за автомобила. В следствие на което, ще оценим колата ви и ще получите нашата оферта по имейл или телефон.

Оценките на автомобилите се изготвят в рамките на 1-2 часа.

Запитване можете да ни изпратите в профилите ни в социалните мрежи:
Facebook
Instagram
Но за предпочитане е да попълните формата, тъй като всички  нужни за нас детайли са описани в нея.

Нямаме практиката да изкупуване коли за скрап, тъй като не преработване метали.

Накратко, всяка кола третираме с любов. Когато продадете ненужната си кола на PartsWorld, то тя ще се превърне в донор на части и така ще помогне на много други нуждаещи се коли от същия тип.

Телефон:

+359882951538

Кои сме ние?

Партс Уърълд ООД е бързоразрастваща се фирма в сферата на авточастите. Нашият онлайн магазин https://partsworld.bg, е сайт за части втора употреба от ново поколение. Екипът ни е внимателно подбран и се състои от възможно най-добрите специалисти в сферата на автомобилния бизнес. Стараем се да поддържаме безкомпромисно качество, чуждо за нашите конкуренти. Със собствена база, склад и сервиз, сме сигурни, че можем да отговорим на най-високото качество търсено от клиентите ни, дори когато става въпрос за авточасти втора употреба.Ние от Партс Уърълд ООД се стремим да имплементираме нови функции в сайта и постоянно да надграждаме себе си.Ако видите грешка в сайта или някоя от частите не се колебайте да се свържете с нас. Ако не намирате даден автомобил или част, може да се свържете с нас и ще направим всичко възможно да ги намерим.Пожелаваме ви приятно пазаруване, както и сме готови да помогнем при всякакви въпроси.

PartsWorld Banner

Последвайте ни

Shopping Cart
Scroll to Top