За нас

Кои сме ние?

Партс Уърълд ООД е бързоразрастваща се фирма в сферата на авточастите втора ръка. Нашият онлайн магазин PartsWorld.bg, е сайт за авточасти втора употреба. Екипът ни е внимателно подбран и се състои от възможно най-добрите специалисти в сферата на автомобилния бизнес. Стараем се да поддържаме безкомпромисно качество, чуждо за нашите конкуренти. Със собствена база, склад и сервиз, сме сигурни, че можем да отговорим на най-високото качество търсено от клиентите ни, дори когато става въпрос за авточасти втора ръка.Ние от Партс Уърълд ООД се стремим да имплементираме нови функции в сайта и постоянно да надграждаме себе си.Ако видите грешка в сайта или някоя от частите не се колебайте да се свържете с нас. Ако не намирате даден автомобил или част, може да се свържете с нас и ще направим всичко възможно да ги намерим.Пожелаваме ви приятно пазаруване, както и сме готови да помогнем при всякакви въпроси.

PartsWorld Banner

При нас ще откриете голямо разнообразие от авточасти втора ръка. Всяка една авточаст от разкомплектована кола следва да бъде тествана, почистена и проверена за допълнителни дефекти от нашия екип. Посветени сме в това да предоставяме на нашите клиенти най-доброто, което могат да намерят.

Да, изкупуваме автомобили. Можете да попълните формата ни за “изкупуване на автомобили” тук: изкупуване. Желателно е при интерес, да попълните полетата във формата, както и да ни предоставите допълнителна информация за колата, за да можем да ви дадем по-точна оферта.

Ние от PartsWorld, се стараем да поддържаме богато количество от авточасти втора ръка, както и постояно да добавяме нови такива. При нас ще откриете авточасти за най-търсените марки автомобили като: BMW, Mercedez-Benz, Audi, Volkswagen, Opel, Peugeot, Fiat, Ford, Skoda както и други.

Последвайте ни

Shopping Cart
Scroll to Top